η συνεργασία

Μεγέθυνση Γραμματοσειράς   Σμίκρυνση Γραμματοσειράς

Το δίχως ωμέγα είναι μια κολεκτίβα που καινοτομεί και επιχειρεί. Στηριζόμαστε στη δυναμική της Ομάδας και στην ψυχολογία της αλληλεπίδρασης.

Εφαρμόζουμε το Θεατρικό Παιχνίδι με τη μέθοδο Λάκη Κουρετζή. Συνεργαζόμαστε στενά με τον δημιουργό του Θεατρικού Παιχνιδιού στην Ελλάδα Λάκη Κουρετζή ο οποίος συντονίζει και παρακολουθεί τον σχεδιασμό των προγραμμάτων έτσι ώστε η ποιότητα της δουλειάς μας να ελέγχεται και να αξιολογείται τακτικά. Παράλληλα συνεργαζόμαστε με την ομάδα Ψυχοπαιδαγωγικής Ενημέρωσης και Εμψύχωσης «ΕΚΦΡΑΣΗ» και συμβάλλουμε με καταθέσεις, καταγραφές και οπτικοακουστικό υλικό στο ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣ ΛΑΚΗ ΚΟΥΡΕΤΖΗ του Θεάτρου Ημέρας. Αποτελούμε μέλη του πανελληνίου δικτύου Παιδαγωγικής Θεάτρου-Θεατρικού Παιχνιδιού μέθοδος Λάκη Κουρετζή. (Αθήνα-Λάρισα-Κρήτη-Πάτρα-Βόλο)

Είμαστε ανοιχτοί σε νέες προτάσεις και συνεργασίες. Προσφέρουμε ύστερα από συνεννόηση εναλλακτικές λύσεις για τη φιλοξενία δράσεων που να μην ακολουθούν σαφή στερεότυπα, ξεπερασμένες ή κατευθυνόμενες αντιλήψεις.

^